ADAKAH INI YANG ANDA ALAMI SEKARANG?

SITUASI KAT BAWAH NI PUN PERNAH LALUI KAN?

  • Ditegur oleh rakan-rakan sebab jeragat dan tompok hitam
  • Suami atau anak kurang selesa dengan keadaan wajah anda
  • Rasa down dengan kulit wajah sendiri
  • Tak confident nak berhadapan orang ramai
  • Dijadikan bahan sindiran oleh kawan-kawan
  • Rasa rendah diri bila tengok cermin

MESTI DAH PENAT CUBA MACAM-MACAM CARA TAPI TAK BERHASIL KAN?

  • Dah beribu duit habis untuk macam-macam produk
  • Makan pil itu ini tapi masih takde perubahan
  • Kulit breakout teruk
  • Muka nampak macam orang sakit
  • Kos treatment mahal tapi hasilnya belum tentu
  • Rela drip/cucuk dan bengkak sana sini

Nak Result Macam Ni? Teruskan Membaca Sampai Bawah

APA KESAN JIKA DIABAIKAN MASALAH KULIT MUKA?

RISIKO KANSER KULIT

Penggunaan produk kosmetik yang mengandungi bahan sintetik atau kimia yang merbahaya secara berterusan boleh merisikokan anda untuk mendapat kanser kulit.

KULIT MUKA BERTAMBAH ROSAK

Masalah pada kulit muka yang tidak dirawat boleh menyebabkan ia menjadi semakin parah dan akhirnya kekal tanpa boleh berbuat apa-apa.

KOS RAWATAN YANG TINGGI

Anda mungkin akan kerap berjumpa dengan doktor dan pakar kulit untuk mendapatkan rawatan dan ubat-ubatan. Kulit yang rosak teruk memerlukan belanja besar untuk dirawat sehingga ribuan ringgit.

APA PUNCA KULIT BERMASALAH?

Kajian menyatakan bahawa hanya 10% masalah kulit berpunca dari faktor genetik dan hampir 90% adalah daripada persekitaran, pemakanan, cara hidup dan penggunaan produk kosmetik.

JOM KAMI BANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA!

Takkan anda masih memilih untuk

TUNGGU LAH..
LAIN KALILAH..
NANTILAH..

Sehingga anda akhirnya :

  • Selalu bersendirian
  • Kerap beremosi
  • Kecewa melihat wajah sendiri di depan cermin
  • Cemburu melihat rakan milik kulit cerah dan cantik
  • Hilang keyakinan diri bila berhadapan dengan orang

Age Reverse Cleanser

Tiada Lagi Masalah Jerawat & Jeragat, Kulit Lebih Sihat, Gebu Dan Berseri

DAPATKAN SEKARANG

Mudah.Berkesan.Mampu Milik.Untuk Semua.

Age Reverse Cleanser sangat mudah digunakan dan ianya terbukti berkesan serta diperakui oleh KKM. Kesihatan kulit muka dan keyakinan diri anda yang tidak ternilai menjadikan Age Reverse Cleanser mampu milik dan sesuai untuk semua peringkat umur.

NAK AGE REVERSE SEKARANG

ANUGERAH YANG DIBERIKAN KEPADA AGE REVERSE

Pengasas Age Reverse

Prof. Madya Dr. Siti Hamidah merupakan ahli akademik di Universiti Teknologi Malaysia. Bermula dengan niat untuk melihat para wanita berdiri yakin dan mempunyai kulit muka sihat, beliau telah wujudkan sebuah jenama kosmetik yang bernama Naturel Kiss dan menghasilkan Age Reverse Cleanser yang telah membantu ramai wanita yang mempunyai masalah kulit muka.

NAK AGE REVERSE

SETELAH MENGGUNAKAN AGE REVERSE

  • Kulit wajah anda kembali anjal dan tampak remaja tanpa mengira usia.
  • Tidak lagi perlu mekap tebal semata-mata untuk menutup cela di wajah.
  • Anda akan lebih yakin untuk berhadapan dengan orang sekeliling.
  • Tiada lagi masalah jerawat dan jeragat degil.
  • Terasa lebih menyerlah dan wajah semakin berseri-seri.
  • Lebih berani untuk berhadapan dengan kamera.
  • Kulit muka lebih sihat tanpa perlu berbelanja lebih.
  • Anda boleh menikmati kehidupan tanpa perlu risau akan masalah kulit muka lagi.
DAPATKAN SEKARANG

Cara Penggunaan

  • Minimum 2 kali sehari.
  • 1 kali pagi dan juga 1 kali malam.
  • Anda disarankan untuk biarkan selama 1-5 minit supaya Age-Reverse™ Cleanser meresap pada wajah tanpa perlu dibilas dengan air.
  • Sejujurnya, HANYA Cleanser ini sudah cukup untuk merawat masalah kulit. Tapi sekiranya inginkan kesan yang lebih optimum, boleh gunakan bersama “Energy Mist Moisturiser”.
  • Tak digalakkan untuk digunakan bersama jenama lain kerana bimbang mengandungi bahan sintetik yang boleh melambatkan kesan Age-Reverse ini.
  • Saiz botol adalah 100ml, cukup untuk penggunaan selama 2 bulan jika digunakan secara konsisten.
SAYA NAK AGE REVERSE

6 KANDUNGAN UTAMA AGE REVERSE

Kunci kejayaan formulasi terbaru ini adalah apabila Dr. Siti & NK Research Team berjaya menggabungkan Teknologi Nano-Tech & menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan premium, diimport terus dari negara Jepun (pengeluar terbaik bahan kosmetik premium) yang diberi nama BeuT-Complex™.

Formulasi ini telah berjaya memenangi beberapa anugerah di peringkat antarabangsa. Ia juga terbukti 5 kali lebih berkesan berbanding jenama antarabangsa yang lain.

GARIS MASA KEBERKESANAN AGE REVERSE

HARI – 1

  • Kulit akan menjadi kering. Ini adalah antara tanda-tanda BeauT-Complex™ sedang bertindak membaiki kulit anda.
  • Kulit akan mula menjadi stabil selepas hari ke-3.
  • Masih lagi tiada perubahan ketara untuk masalah yang serius.

HARI – 7

  • Kulit akan berasa lebih “plump” gebu & lembab.
  • Jerawat kecil mula mengecil & berkurangan.
  • Lubang pori-pori mula mengecut.
  • Bintik putih & hitam mula berkurangan, hidung rasa lebih licin.

HARI – 30

  • Garis-garis & kedutan halus mula hilang, kulit berasa lebih anjal.
  • Warna kulit mula sekata.
  • Biji-biji kecil jerawat mula hilang sepenuhnya.

HARI – 60

  • Jeragat & parut jerawat kritikal mula hilang (mungkin sepenuhnya).
  • Kulit kelihatan seperti muda kerana diganti oleh lapisan baru yang lebih sihat kerana dirawat oleh BeauT-Complex™ hasil dari penggunaan konsisten sebelum ini.
  • Jerawat lebih susah untuk tumbuh & kulit kembali sihat. Wajah lebih berseri walaupun tanpa makeup.

Penafian : Garis masa keberkesanan di atas adalah berdasarkan KEPUTUSAN PURATA hasil daripada kajian yang dibuat. Perlu diingatkan bahawa jangka masa ini mungkin berbeza mengikut keadaan & tahap kerosakan kulit.

DIPERAKUI OLEH KKM & RESEARCH CENTRE DI MALAYSIA

Produk kosmetik Naturel Kiss telah diuji secara klinikal. Ia terbukti berkesan, selamat digunakan dan mendapat pengiktirafan Lab Tested daripada Malaysian Bioeconomy Development Corporation Sdn Bhd.

NAK AGE REVERSE SEKARANG

MAKLUMBALAS PENGGUNA VIP AGE REVERSE

Apa saja produk NK memang setanding jenama antarabangsa… tak perlu risau tentang status halalnya.. Malah kesannya amat AA plus… sehari tanpa produk NK di wajah seolah tak lengkap duniaku.. Alwayzz love NK…Tahniah Dr Siti dan team..”

Sunarti

Selangor

Saya nak share la perubahan sy pakai cleanser baru ni dalam sebulan lebih hari tu. Sebelum ni tak berani sebab takut kamera selepas tu macam kabur sikit. Tapi memang kulit makin cerah, jeragat tu nampak pudar..”

Dr. Zilal

Johor

After 2 week guna anti-aging cleanser ni, saya saja lah tukar balik ke foam cleanser saya yang sebelum ini. It is a korean brand lah. Unfortunately, baru masuk 3 hari, hidung dah start rasa bergerutu. White head dah nak start timbul. So cepat-cepat tukar semula ke NK. Next day dah licin semula hidung ku..”

Rosalina

Sabah

Alhamdulillah saya dah guna Iebih 2 minggu..Selain bau rose yang wangi, kebaikan cleanser ni melembapkan kulit saya yang mudah kering dan sensitif. Pastu rasa bersih, mencerahkan, mengurangkan white head. Tahniah kepada Doktor Siti dan team NK. Moga selalu menghasilkan produk yang berkualiti dan bagus untuk pengguna..”

Maszelika

Perak

Tak rugi tau cuba product cleanser terbaru ni. Saya dah jatuh cinta dengan cleanser ni sejak dari titisan pertama. Baunya sangat harum. Sepanjang guna cleanser ni jerawat hanya 1 tumbuh. Amazing betul. Sebab kulit saya pantang tak bersih memang jerawat rajin menyinggah..”

Noor Suria

Kuala Lumpur

Selepas almost 20 days pakai cleanser, pigmentation sebelah pipi kanan dah pudar sikir, blackheads kat hidung juga semakin kurang. Ni gambar petang semalam. Takde pakai apa-apa kat muka…”

Munirah

Kelantan

MEDIA HEBAHAN AGE REVERSE DI MALAYSIA

KENALI PENGASAS AGE REVERSE

Prof Madya Dr. Siti Hamidah Mohd Setapar

  • Merupakan ahli akademik di Jabatan Kejuruteraan Kimia, Fakulti Kimia dan Kejuruteraan Tenaga dan rakan penyelidik di Pusat Kejuruteraan Lipid dan Penyelidikan Gunaan, Universiti Teknologi Malaysia.
  • Ketua makmal Wellness Innovation Technologies (WIT) di MJIIT UTM
  • Fokus utama kajian beliau adalah tentang pengambilan pelbagai pewarna dari sumber semula jadi seperti daun, tumbuh-tumbuhan dan bunga tempatan; dan teknologi misel yang menjadi tonggak utama penghasilan produk NATUREL KISS ™ dihasilkan, dilesenkan di bawah Universiti Teknologi Malaysia.
  • Dr. Siti Hamidah dan pasukan R&Dnya memastikan bahawa semua kosmetik yang dihasilkan adalah TANPA TOKSIK
  • NATUREL KISS ™ dapat memberikan penyelesaian terbaik kepada semua wanita yang memerlukan produk kecantikan semula jadi dan selamat.
  • Usaha komersial beliau telah berjaya memasuki peringkat antarabangsa ketika beliau ditugaskan di bawah Barbara Diehl, seorang Perunding Penjenamaan dari program Leaders of Innovation Fellowship yang dihadiri pada bulan Februari 2017.
  • Produk beliau juga mendapat perhatian dari negara lain seperti Singapura, Brunei, Indonesia, Turki dan United Kingdom.

BETUL KE AGE REVERSE NI BERKESAN?

KERAP BERTUKAR PRODUK

Puan Laila mengalami masalah jeragat tahap kronik selepas kerap bertukar produk kosmetik pelbagai jenama. Alhamdulillah, selepas konsisten mengunakan Age Reverse selama 4 bulan, perubahan yang sangat-sangat ketara dapat dilihat pada wajahnya.

NAK AGE REVERSE

4 TAHUN GUNA PRODUK TOKSIK

Cikgu Mira pada asalnya memiliki kulit wajah yang cantik tetapi akibat tertipu dengan iklan salah satu produk kosmetik yang berada di pasaran, wajahnya mengalami breakout yang amat teruk akibat kandungan bahan toksik. Setelah penggunaan Age Reverse secara konsisten masalah beliau berjaya dipulihkan.

NAK AGE REVERSE

KULIT TERLALU SENSITIF

Iman anak kepada Puan Malati dari Sabah ini mengalami masalah jerawat & kulit sensitif yang sangat kritikal. Bermacam-macam produk telah digunakan, tetapi hasilnya semakin teruk. Atas nasihat Prof Madya Dr. Siti & penggunaan Age Reverse secara konsisten masalah serius ini berjaya dipulihkan.

NAK AGE REVERSE

DAH CUBA PELBAGAI PRODUK muka REMAJA

Masalah jerawat Aiman makin teruk bila berada di tempat panas sebab masalah kulit berminyak. Pelbagai produk telah dibelikan oleh ibunya untuk membantu Aiman atasi masalah jerawat. Dengan penggunaan Age Reverse, jerawat Aiman makin hilang dan kulit nampak lebih sihat.

NAK AGE REVERSE

HADIAH KHAS UNTUK ANDA YANG BERTINDAK SEKARANG

PERCUMA khidmat nasihat (konsultasi) kulit muka bernilai RM499

Konsultasi daripada Prof.Madya Dr. Siti Hamidah tentang masalah kulit muka anda secara berkala. Anda juga bebas untuk bertanya tentang apa-apa soalan dan tips berkaitan masalah kulit untuk anda jalani kehidupan yang lebih baik.

HADIAH CONTEST YANG BERNILAI RM5000 KE ATAS

Peluang untuk menangi hadiah yang bernilai lebih RM5000 setiap kali anda bersiaran secara live bersama Dr. Siti di Facebook Group.

AGEREVERSE4U CHANNEL & GROUP SUPPORT (TELEGRAM)

Diwujudkan untuk membantu para pengguna produk Age Reverse yang membeli di website ini. Sebarang permasalahan berkaitan produk dan info-info berkenaan akan dikongsikan didalam group/channel ini.

Semua bonus ini anda hanya dapat dengan pembelian melalui laman web ini sahaja.
Tekan butang “NAK AGE REVERSE” dan dapatkan Age Reverse Cleanser anda sekarang!

  • PERCUMA Konsultasi Kulit Muka bernilai RM499
  • DISKAUN 10% untuk setiap repeat order
  • PELUANG MENANG hadiah cabutan bertuah bernilai lebih RM5000 setiap bulan
  • PERCUMA Group Support Telegram

“Bagaimana Jika Saya Dah Guna Nk Age Reverse Tapi Tak Nampak Langsung Sebarang Kesan Positif Pada Kulit Wajah?”

Kami mengutamakan keselesaan pengguna berbanding keuntungan semata-mata.
Kami akan bertanggungjawab ke atas setiap apa yang berlaku kepada pengguna kami.

Tempoh 60 hari selepas amalkan NK Age-Reverse™ Cleanser
tapi tiada sikit pun kesan positif terhadap masalah kulit yang anda hadapi.
Anda hanya perlu maklumkan kepada khidmat pelanggan kami
untuk mendapatkan nasihat kesihatan percuma tanpa banyak soal.

6 Langkah Mudah Untuk Membuat Tempahan

01

Pilih & Tekan Beli Sekarang Di Pakej Pilihan Anda (Percubaan, Jimat, Popular)

02

Isi Borang Maklumat Tempahan

03

Pilih Cara Pembayaran Yang Anda Mahu (COD atau Online Banking)

04

Tekan Butang “Pay With Billpz/Place Order” Untuk Membuat Pembayaran

05

Anda Akan Menerima 1 Mesej Butiran Tempahan Melalui Whatsapp

06

Terima NK Age-Reverse™ Dalam Tempoh 2-7 Hari Bekerja

PEMBELIAN AGE REVERSE CLEANSER

NAK KESAN YANG LEBIH PANTAS SERTA MENJIMATKAN?

Kami sangat syorkan anda untuk dapatkan sekali Micellar Energy Water Mist (bertindak sebagai Moisturizer dan Toner) dan AR Sunscreen SPF 35 PA++ yang kaya dengan bahan anti penuaan untuk kesan yang lebih cepat & berganda untuk kulit wajah yang lebih cerah dan licin.

ENERGY WATER MIST

Kelebihan

  • Berfungsi sebagai pelembap, penyegar dan toner.
  • Serta merawat masalah kulit wajah dari dalam.
  • Meratakan tona kulit, lebih melembapkan kulit dan anti penuaan.

Cara Penggunaan

  • Selepas mencuci muka dengan NKAR Cleanser, spray Energy Mist ke seluruh wajah
  • Biarkan Energy Water Mist meresap ke dalam kulit wajah selama 3-5 minit
    Kemudian, teruskan rutin solekan anda

AGE REVERSE SUNSCREEN

Kelebihan

  • Texture yang ringan dan tidak melekit.
  • Dilengkapi formulasi BeuT-Complex.
  • Melindungi kulit wajah dari sinar UVA, UVB dan Blue Light.
  • Merawat & mencantikkan kulit wajah hingga ke lapisan akar.
  • Memperbaiki tona & masalah pigmentasi pada kulit.
  • Menegangkan kulit & mengurangkan kedutan.

Cara Penggunaan

  • Cuci muka dengan NK Age Reverse Cleanser.
  • Spray Energy Mist Moisturizer.
  • Picit nipis ke atas tangan.
  • Dotkan pada 5 bahagian muka (dahi, pipi kiri & kanan, dagu, hidung).
  • Ratakan NK Age Reverse Sunscreen ke seluruh wajah.
  • Selepas 3-4 jam, boleh terus ulang sapu sunscreen tanpa perlu basuh muka.

Set Combo Lengkap

  • 1 Botol NK Age-Reverse Cleanser 100ml
  • 1 Botol Micellar Energy Mist 100ml
  • 1 Tiub NK Age-Reverse Sunscreen 30ml
  • KEGUNAAN 2-4 Bulan
  • PERCUMA Penghantaran
  • PERCUMA Group Support (FB Group)
  • PERCUMA Konsultasi (Live Dalam FB Group Khas)
  • DISKAUN 10% untuk pembelian seterusnya
  • JIMAT RM81

RM466.90
RM416

BELI SEKARANG

Set Combo Jimat

  • 2 Botol NK Age-Reverse Cleanser 100ml
  • 1 Botol Micellar Energy Mist 100ml
  • KEGUNAAN 2-4 Bulan
  • PERCUMA Penghantaran
  • PERCUMA Group Support (FB Group)
  • PERCUMA Konsultasi (Live Dalam FB Group Khas)
  • DISKAUN 10% untuk pembelian seterusnya
  • JIMAT RM130

RM437.90
RM338

BELI SEKARANG

Set Combo Popular

  • 1 Botol NK Age-Reverse Cleanser 100ml
  • 1 Botol Micellar Energy Mist 100ml
  • KEGUNAAN 1-2 Bulan
  • PERCUMA Penghantaran
  • PERCUMA Group Support (FB Group)
  • PERCUMA Konsultasi (Live Dalam FB Group Khas)
  • DISKAUN 10% untuk pembelian seterusnya
  • JIMAT RM61

RM257.80
RM247

BELI SEKARANG

Set Percubaan

  • Terdapat Pilihan Harga Untuk 1,2,3 unit
  • Kegunaan Untuk 1-2 Bulan
  • PERCUMA Penghantaran
  • PERCUMA Group Support (FB Group)
  • PERCUMA Konsultasi (Live Dalam FB Group Khas)
  • DISKAUN 10% untuk pembelian seterusnya
  • JIMAT RM41

RM160
RM149

BELI SEKARANG

Ada Masalah Nak Teruskan Pembayaran?

Takut tak dapat barang bila dah bayar?
Tiada online banking?
Bank jauh nak bank in duit?

Barang Sampai Baru Bayar

Anda order tanpa perlu buat apa-apa bayaran dahulu & diproses oleh pihak kami

Terhad untuk Semenanjung Malaysia sahaja

Tempahan anda akan sampai 3-7 Hari menggunakan Kurier J&T

Barang dijamin sampai di depan pintu anda.

Sediakan wang tunai secukupnya.

Cas COD serendah RM10 sahaja

SOALAN LAZIM YANG DITANYA

Boleh bertahan sehingga 2 bulan untuk penggunaan secara konsisten,

Guna setiap hari 2 kali sehari (1 kali pagi & 1 kali malam)

1 tahun 6 bulan selepas penutup dibuka

AGE REVERSE diformulasikan dari bahan semula jadi dan ia selamat digunakan untuk semua peringkat umur. Penggunaan dari usia remaja akan memberikan kulit yang cantik dan sihat apabila dewasa nanti. Penggunaannya juga digalakkan hanya untuk sebelum tidur malam.

Tidak perlu. Anda boleh terus menggunakan Age Reverse tanpa risau. Sekiranya ada tindak balas pada kulit, itu adalah proses pemulihan dan anda perlu teruskan penggunaan. Kesan akan dapat dilihat seawal 1 minggu hingga 1 bulan.

Formulasi baru BeauT-Complex™ akan mempercepatkan & menjadikan penyerapan 10 KALI lebih efektif. Gabungan dengan Hyaluronic Asid (bahan anti aging yang sangat efektif) akan meresap masuk hingga kelapisan dalam kulit. Oleh itu penggunaan yang konsisten mampu menghilangkan jeragat dan jerawat dengan berkesan.

Tidur amat penting untuk kulit yang cantik. Tapi kulit juga boleh jadi kering terutamanya jika kita tidur dalam aircond, atau memakai pencuci muka yang mengandungi bahan kimia yang mengeringkan kulit sebelum kita tidur.

Age Reverse mengandungi bahan semulajadi tulen (bukan sintetik) seperti Hyaluronik Acid, Bee Venom, dan Minyak Rose yang akan menyerap ke dalam kulit dengan lebih efektif bila kita dalam keadaan relaks dan tidak stress. Kombinasi ini akan menyebabkan wajah segar dan tidak kusam apabila kita bangun dari tidur. Keadaan tubuh dan kulit kita yang relaks ketika tidur, menyebabkan bahan-bahan aktif ini lebih berkesan.

Selepas pembelian, anda akan dapat masuk ke dalam group konsultasi yang disertai oleh Dr. Siti & team dan mereka akan menjawab persoalan anda.

© 2022 • Age Reverse

Creatively Design by FL

Mohaz Enterprise

No. SSM : 002983961-W

D-0-11 BLOK D PERUMAHAN PANTAI PERMAI
PANTAI DALAM , 59200 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN

601169892304 Admin

This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.